
SterilOx FOOD DISINFECTANT, 1000 мл
об'єм: 1000 мл
116 грн
Опис товару
Дезінфікуючий розчин на основі гіпохлоритної кислоти (HOCl).
Склад: електро-хімічно активована вода ≤ 99,98%, хлоркисневі і гідропероксидні оксиданти ≥ 0,02%
Має легкий запах хлоркисневих оксидантів, який зникає за 2-3 хвилини після використання.
Ефективність: має противірусну дію (зокрема вірусів родин Adenoviridae, Coronaviridae, Parvoviridae, Paramyxoviridae, Herpesviridae), бактерицидну дію відносно всіх грампозитивних (зокрема Streptococcus spp., Staphyloccocus spp., Clostridium spp., Enterococcus spp.) і грамнегативних (зокрема Escherichia coli, Salmonela spp., Pasteurella spp., Bordetella spp., Leptospira spp.) бактерій, а також проти мікоплазм (Mycoplasma spp.) та хламідій (Chlamydia spp.)., протигрибкову, спороцидну дії, а також дезодоруючі властивості.
Розчин готовий до застосування. Придатний для обробки продуктів харчування без подальшого змивання. Не залишає відчуття липкості і не створює плівку на поверхні. Може застосовуватися у розведеному вигляді при зануренні продуктів харчування.
SterilOx безпечний для людей і тварин. ECO-friendly продукт, здатний до біологічного розкладання. IV клас безпеки.
Безпечний при потраплянні на шкіру, випадковому потраплянні до дихальних шляхів, на слизові оболонки і до шлунково-кишкового тракту.
SterilOx не викликає алергічних реакцій, не руйнує ліпідний шар шкіри, не висушує її, сприяє загоєнню незначних подоряпин, усуває неприємні запахи.
Не містить агресивних сполук хлору!
В наявності вся нормативна документація , яка підтверджує ефективність та безпечність SterilOx!
Призначення засобу: для дезінфекційної обробки овочів, фруктів, ягід, яєць, м’яса, упаковки продуктів, санації риби, холодильників та ін. При постійному використанні засобу збільшується термін зберігання продуктів харчування.
Способи застосування:
- Овочі, фрукти, ягоди очистити від ґрунту та бруду, обробити засобом, просушити і далі зберігати в холодильнику. Перед вживанням сполоснути чистою питною водою.
- Ягоди орошити або занурити в розчин Sterilox/вода в пропорції 1/4 відповідно на 2-3 хвилини.
- Яйця занурити в розчин SterilОx/вода в пропорції 1/2 відповідно та залишити на 6 хвилин.
- Свіжу зелень – занурити в розчин SterilОx/вода в пропорції 1/4 відповідно та залишити на 1-2 хвилини.
- М’ясо промити та обробити SterilОx, дати висохнути.
- Санація риби – занурити у розчин SterilОx/вода в пропорції 1/3 відповідно та залишити на 3-5 хвилин.
- Виготовлення льоду для зберігання свіжої риби: розчин SterilОx/вода в пропорції 1/5 відповідно.
- Упаковку продуктів та холодильне обладнання обробити засобом та просушити.
Умови зберігання: в закритій упаковці виробника в сухому, захищеному від світла місці, при температурі до 30°С.
Термін придатності в закритій упаковці, при дотриманні умов зберігання – 18 місяців з дня виготовлення. Термін придатності засобу після відкриття упаковки – 1місяць